5 EASY FACTS ABOUT کلید محافظ جان اشنایدر DESCRIBED

5 Easy Facts About کلید محافظ جان اشنایدر Described

5 Easy Facts About کلید محافظ جان اشنایدر Described

Blog Article

◀ برای محافظت از مدارها و کلیدها در برابر اضافه جریان و اتصال کوتاه باید فیوز پشتیبان به توجه به مشخصات فنی و جریان نامی کلید در کتالوگ نصب و اجراء شود.

شاسی اشنایدر چراغ سیگنال اشنایدر چراغ سیگنال باکالیتی اشنایدر

۳۰، ۱۰۰.۳۰۰ یا ۵۰۰ میلی‌آمپر است که ولتاژ کاری در حدود دویست تا چهارصد ولت را دارا است. لازم به توجه است که جریان نامی کلیدهای محافظ جان تولیدی اشنایدر، باکیفیت و با طول عمر بالا هستند.

پاسخ نظر با سلام و خسته نباشید، می خوام برای یک تابلو قدرت سه فاز که تعدادی کنتاکتور و اینورتر داره یک کلید محافظ جان نصب کنم و در مورد انتخاب مدلی که مناسب کار بنده باشه مشاوره می خوام. با تشکر

کلید های محافظ جان اشنایدر محافظ جان ارسال دیدگاه

مدل های سه فاز دارای آمپر های ۲۵، ۴۰، ۶۳، ۸۰ و ۱۰۰ می باشند که برای صنایع و ساختمان ها کارایی دارند، البته ۶۳ آمپر را هم برای مصارف خانگی استفاده می کنند.

محافظ جان های ترکیبی اشنایدر مانند سایر محافظ جان های اشنایدر در انواع دو پل و چهار پل تولید می شوند. این محا..

انواع کلید محافظ جان اشنایدر به گونه‌ای ساخته‌شده‌اند که دوام داشته باشند و عملکرد طولانی‌مدت و خیال راحت را تضمین کنند. آن‌ها تحت آزمایش‌های دقیق برای مطابقت با استانداردهای ایمنی بین‌المللی قرار می‌گیرند.

شرکت اشنایدر الکتریک در سال کلید محافظ جان ۱۸۳۶ توسط جوزف اوژن اشنایدر و آدولف اشنایدر تأسیس شد. دفتر مرکزی این شرکت در شهر روی ملمزون، فرانسه قرار دارد و بخشی از سهام آن در بازار بورس یورونکست معامله می‌شود.

چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.

کلیه قیمت ها بدون اطلاع قبلی قابل تغییر می باشد، لطفا جهت استعلام قیمت خرید با واحد فروش تماس حاصل نمایید.

◀️ مشاهده محصولات کنتاکتور اشنایدر در فروشگاه برق لئو ▶️

کلید محافظ جان، از امن‌ترین کلیدهای حفاظت برقی است که جریان نشتی برق را تشخیص داده و قطع می‌کند و همچنین از ایجاد شوک ناشی از تماس غیرمستقیم با برق جلوگیری می‌کند.

عملکرد کلید محافظ جان به این صورت است که کلید، جریان ورودی به دستگاه و جریان خروجی از آن را اندازه می‌گیرد. در حالت عادی مقدار جریان رفت با جریان برگشت برابر است. ولی اگر اختلاف وجود داشته باشد، این اختلاف جریان می‌تواند به دلیل تماس یکی از سیم‌های فاز یا قسمت‌های الکتریکی مدار با بدنه باشد که به این اتفاق، نشتی جریان می‌گویند.

Report this page